Zondagsschool

God leren liefhebben – en dat ‘oefenen’ door het aanleren van nieuwe gewoonten die horen bij een leven met Hem. Daarover gaat het nieuwe HGJB-jaarthema ‘Met hart en ziel!’ voor 2018/2019.

Elke even week is er voor de kinderen uit groep 1 tot en met 8 zondagsschool. De kinderen gaan tijdens de collecte met de leiding naar De Wel en kunnen na de kerkdienst daar worden opgehaald. De collecte die op de zondagsschool wordt gehouden is dit jaar voor oud predikant ds. De Groot en zijn vrouw, zij zijn vertrokken naar Zuid-Soedan om daar zendingswerk te verrichten.

Tijdens de zondagsschool wordt er met de kinderen gebeden, gezongen een verhaal verteld en is er tijd voor verwerking. Een aantal weken voor Pasen en Kerst beginnen we met een project zodat we de kinderen op een leuke en speelse manier de verhalen voorafgaand aan Pasen en Kerst kunnen bijbrengen. Rond kerst sluiten we het jaar af met een kerstviering en het zondagsschoolseizoen sluiten we voor de zomervakantie af met een leuk uitje.

Wil je graag een keertje bij de zondagsschool zijn en wil je weten wanneer er zondagsschool is? Mail dan naar ons: Zondagsschool, kijk in het Band van het Woord onder het kopje zondagsschool of spreek één van onze leidinggevenden aan.

Groeten van Deborah, Carolien, Deborah en Antonien

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.