Openluchtdienst ‘LAAIEND ENTHOUSIAST’

Een enthousiasmerend thema voor de komende openluchtdienst op 2e pinksterdag (9 juni). Voor de 5e keer zullen we als gemeente een openluchtdienst houden waarbij iedereen welkom is! Er zal ook speciale aandacht voor kinderen zijn. De dienst zal geleid worden door ds. Peter de Groot. Het gospelkoor ‘Edoza’ uit Hilversum zal een optreden verzorgen en de samenzang begeleiden. Er zal een collecte zijn voor de voedselbank. Na afloop is iedereen van harte uitgenodigd om met elkaar wat te drinken. Neemt u/jij ook iemand mee die niet zo vaak of naar een andere kerk gaat? Dan maken we er met elkaar een mooi Pinksterfeest van!
Waar? Evenemententerrein aan de Wakkerendijk, Eemnes (bij regen in de kerk). Hoe laat? 10:00 – 11:15 (inloop vanaf 9:30) – Graag uw eigen (tuin)stoel meenemen. Er is extra parkeer gelegenheid achter Restaurant ‘Wakker’.