Lef in de toren van Eemnes

Zaterdag 31 mei laten 8 kinderen van tienerclub Between zich voor 12 uur opsluiten in de Nicolaaskerk van Eemnes. Door zich hiervoor te laten sponsoren willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor de actie ‘Leven met lef’. Het HGJB-project van dit jaar waar ook de Hervormde Gemeente Eemnes zich voor inzet.
En lef hebben deze kinderen wel. Na een gezamenlijke avond en nacht waarmee het clubseizoen wordt afgesloten, laten de kinderen en de leiding zich om 7:00 uur opsluiten in de kerk aan de Kerkstraat van Eemnes. Bij de kerk zullen de hele dag activiteiten zijn, alles voor het goede doel. Er is koffie en thee en er zullen Loom-armbandjes worden verkocht die de kinderen op de toren gaan maken. Op een ludieke manier zal er contact zijn met de kinderen op de toren. Om 19:00 uur zal de club weer uit de toren worden bevrijd en zal de totale opbrengst bekend worden gemaakt.
Kom de kinderen aanmoedigen bij deze lef-actie. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gonny Dunnink, gonniek.dunnink@filternet.nl.