Ledenadministratie

De ledenadministratie verzorgt inschrijvingen, uitschrijvingen en wijzigingen binnen de administratie van de leden van onze gemeente. Wie geboren wordt binnen een gezin dat is ingeschreven kan worden ingeschreven als ‘geboortelid’. Dit moet wel worden doorgegeven! Volgt daarop de doop, dan is men ‘dooplid’. Wie op latere leeftijd Openbare Geloofsbelijdenis aflegt is ‘belijdend lid’.

Graag horen we het als jongeren de gemeente verlaten in verband met studie of werk. Het is de bedoeling dat dan contact wordt opgenomen met de scriba .

Bij vertrek uit de gemeente of binnen de gemeente zien wij een adreswijziging tegemoet. Graag even aan zowel de scriba als aan het kerkelijk bureau doorgeven als men verhuist.

Alleen op eigen verzoek kan iemand worden uitgeschreven uit de gemeente. Men neemt daarvoor contact op met zowel de scriba als het kerkelijk bureau . Met nadruk moet vermeld worden dat voor een uitschrijving uit de gemeente een (persoonlijke) handtekening vereist is.

contact: kerkelijkbureau@hervormdegemeenteeemnes.nl