Zondagsschool

Het nieuwe thema voor het komende seizoen is “open je ogen”. In onze standaardmodus kijken we vaak alleen maar naar wat we zelf willen zien. En wat in ons eigen straatje past. Wanneer zijn we bereid om dingen op ons in te laten werken die we in eerste instantie niet zien? Staan we echt open voor nieuwe ervaringen of ontdekkingen en durven we daarvoor de ander echt in de ogen te kijken?

Elke even week is er voor de kinderen uit groep 1 tot en met 8 zondagsschool. De kinderen gaan tijdens de collecte met de leiding naar De Wel en kunnen na de kerkdienst daar worden opgehaald. De collecte die op de zondagsschool wordt gehouden is dit jaar voor het adoptiekind Johnly uit Haïti.

Tijdens de zondagsschool wordt er met de kinderen gebeden, gezongen een verhaal verteld en is er tijd voor verwerking. Een aantal weken voor Pasen en Kerst beginnen we met een project, er zal dan een projectverbeelding in de kerk staan zodat we de kinderen op een leuke en speelse manier de verhalen voorafgaand aan Pasen en Kerst kunnen bijbrengen. Rond kerst sluiten we het jaar af met een kerstviering en het zondagsschoolseizoen sluiten we voor de zomervakantie af met een leuk uitje.

Wil je graag een keertje bij de zondagsschool zijn en wil je weten wanneer er zondagsschool is? Mail dan naar zondagsschool@hervormdegemeenteeemnes.nl, kijk in het Band van het Woord onder het kopje zondagsschool of spreek één van onze leidinggevenden aan.

Groeten van Deborah, Carolien, Deborah en Antonie

zondagsschool