Jeugdraad

De jeugdraad coördineert het jeugdwerk in de gemeente. Vanuit elke vereniging én de kerkenraad is een afgevaardigde lid van de jeugdraad. In de jeugdraad worden de lopende zaken besproken en nieuwe ideeën bedacht.

Het doel van de jeugdraad is:

• Kinderen en jongeren (kerkelijk of niet-kerkelijk) in contact brengen met het Evangelie
  • Vormen van visie op het jeugdwerk
  • Een bindende factor zijn voor al het jeugdwerk en verschillende leeftijdsgroepen
  • Adviserende rol richting de kerkenraad
  • Klankbord zijn voor en overleg met leidinggevenden en hen waar nodig adviseren

We hopen zo ons steentje bij te dragen aan het jeugdwerk, met het uiteindelijke doel dat ook onze kinderen en jongeren Jezus Christus gaan volgen.

Heb je opmerkingen, vragen of nieuwe ideeën over het jeugdwerk, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Bel of mail dan naar Gerliene van Olderen

In de commissie nemen verder deel:

Janneke Rebel (zondagsschool), Nelly Overeem (Jeugdpleister), Gonnie Dunnink (Between), Johan Meppelink (vanuit de kerkenraad)