Kerkbode

De Band van het Woord’ is de naam van ons kerkblad. Hierin zijn de berichten opgenomen van de hervormde gemeenten Eemnes en Lage Vuursche. Het verschijnt maandelijks, met uitzondering van juli/augustus (is één nummer). In de regel komt het uit in de week voor de eerste zondag van de maand.

Gemeenteleden ontvangen ‘De Band van het Woord’ gratis. Wanneer men kerkelijk niet met ons meeleeft of men woont buiten de gemeente, is een abonnementsprijs van € 17,50 per jaar verschuldigd. Dit moet worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL93RABO0315900997, t.n.v. ‘college van kerkrentmeesters’ o.v.v. ‘Band van het Woord’ en het jaartal. Wanneer men niet heeft betaald, dan stopt het abonnement.

Kopij voor ‘de Band van het Woord’ kan worden ingeleverd bij de redactie, uiterlijk op de woensdag anderhalve week vóór de eerste zondag van de maand, via het mailadres dat sinds 2011 in gebruik is: bvhw (at) hervormdegemeenteeemnes.nl . Eventueel beslist het moderamen over plaatsing. Vanwege privacyredenen wordt de kerkbode niet geplaatst op deze website.

Voor mutaties en klachten over bezorging kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau: kerkelijkbureau (at) hervormdegemeenteeemnes.nl.