Bijbels voor Rwanda

1994-2014: Twintig jaar geleden was de vreselijke genocide in Rwanda. In 100 dagen werden ruim 800.000 mensen vermoord. Met alle gevolgen van dien. Nog altijd is de bevolking getraumatiseerd.

Van 24 maart t/m 5 april hoopt ds. A.D.Goijert, Nijkerk weer naar Rwanda te gaan. Ging hij in 2007 en 2010 alleen, nu gaat Martijn Duijst uit Bunschoten mee. Het doel van deze reis is: christenen bemoedigen; Bijbels uitdelen in de Rwandese taal; studiebijbels overhandigen aan pastors voor de voorbereiding van hun preken; kinderbijbels geven aan leiders van zondagsscholen. Deze boeken betrekken we van het Rwandese Bijbelgenootschap.

Een standaard Bijbel kost plm 7 euro; een studiebijbel plm 18,50lm 18,50
English: World English Bible - WEB

Izbrano poglavje ne obstaja!

WP-Bible plugin
en een kinderbijbel plm 8,50lm 8,50
English: World English Bible - WEB

Izbrano poglavje ne obstaja!

WP-Bible plugin
.

Adviseur bij onze actie is ds.Ad Verwijs, jarenlang zendeling van de GZB in Kigali en nu Herv.predikant in Rockanje.Wij doen beroep op ieder die dit leest ons te helpen. Het mooie is dat elke euro ook in Rwanda terecht komt. U/jij kunt een gewaardeerde gift overmaken naar het nr van de diakonie van de Herv.Gem. Nijkerk: IBAN NL78RABO0347816207, of op een andere manier.

Namens christenen in Rwanda, een van de armste landen in Afrika, heel hartelijk dank!