Agenda ACTIEDAG HGJB

Zoals u wellicht al weet is er op 15 april de actiedag van de HGJB in onze kerk. Een groep gemeenteleden is, in samenwerking met de clubs, druk bezig geweest om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen.
Het programma ziet er als volgt uit.
17.00 Inloop – begane grond
17.30 Sponsorloop – rond de kerk
18.00 Maaltijd – begane grond
19.00 Knutselen – kelder
Oud Hollandse spelletjes – begane grond
Mystery guest – begane grond
20.00 Pauze/Koffie met gebak – begane grond
Bakwedstrijd – begane grond
Diensten veiling – begane grond
Uitslag sjoelen/tollenspel – begane grond
21.00 Jongens tegen de meisjes – begane grond
22.00 Nacht zonder dak – Blommenhoeve (Alleen voor Between)
7.00 Ontbijt – Blommenhoeve (Alleen voor Between)

U wordt van harte uitgenodigd om bij de sponsorloop van de zondagsschool aanwezig te zijn en de kinderen aan te moedigen.
Wilt u gezellig mee-eten en spelletjes spelen? Koop dan een combinatiekaart voor maar €10,00 (voor kinderen €7,50). Vanaf 3 april komt er een lijst in de kerk te liggen om u in te schrijven voor de combinatiekaart. De Mexicaanse/Colombiaanse maaltijd wordt gemaakt door Together.
Voor alleen het avondprogramma wordt €3,00 gevraagd. Waar u onder andere oud Hollandse spelletjes kan spelen, maar ook kunt knutselen met de jeugdpleister.
Toon nu uw bakkunsten in de bakwedstrijd! Er zijn al diverse gemeenteleden die mee doen met de bakwedstrijd, maar u kunt uw eigen taart op 15 april meenemen waarna deze wordt meegenomen in de wedstrijd. Er is een vakkundige jury aanwezig die de winnaar een prijs zal overhandigen.
Er zijn al diversen mensen die een dienst aangeboden hebben voor de veiling.
Zoals: huiswerkbegeleiding, klusjes in en om het huis, en theedrinken in de theetuin. We zijn nog op zoek naar mensen die hun diensten willen aanbieden. Weet u niets om aan te bieden? Wij zoeken nog: glazenwassers, kinderoppassers, klusjesmannen/vrouwen, etc…
Heeft u juist behoefte aan zulke goede diensten, kom dan langs om te bieden.
16+ organiseert vanaf 21.00 uur het spelprogramma de jongens tegen de meisjes. Leeftijd maakt bij dit spel niet uit. Voor eens en altijd wordt het nu duidelijk of de jongens of de meisjes beter zijn.
Als laatste gaan de jongeren van Between in de Blommenhoeve een nacht zonder dak slapen. U kunt de jongeren steunen door ze te sponseren. Het ontbijt voor deze jongeren wordt verzorgd door de dames van de vrouwengesprekskring.

Bent u slecht ter been, maar wilt u wel aanwezig zijn dan kan er vervoer voor u geregeld worden. U kunt bellen naar Johan Meppelink 0630253889 of mailen naar marieke_meppelink(at)hotmail.com